Publicitate pe site-ul companii.ro

Intra in legatura cu noi pentru a primi o oferta personalizata de publicitate pe site-ul companii.ro pentru bannerul tau.


1 Decembrie, Județ Ilfov

Detalii companie - Pimarom Food Srl

Informațiile complete despre firma Pimarom Food Srl pot fi văzute doar de către utilizatorii autentificați. [Autentificare companii.ro]

  • Denumire firmă: Pimarom Food Srl
  • CUI: 5678617
  • Număr Registrul Comerțului:
  • Cod poștal: *****
  • Localitate: 1 Decembrie
  • Județ: Ilfov
  • Adresa sediu social: *****
  • Stare firmă: Inregistrat Din Data 23 Mai 1994
  • Este firma ta? Actualizează informaţiile



Note

Adrese

Informaţii indisponibile în acest moment...

Asociaţi

  • *****
  • *****

Date financiare

  • An fiscal: 2000
  • ACTIVE CIRCULANTE TOTAL, DIN CARE:1051
  • ACTIVE IMOBILIZATE TOTAL:
  • ALTE CREANTE:876
  • CAPITAL SOCIAL SUBSCRIS SIVARSAT:1000
  • CAPITALUL SOCIAL, DIN CARE:1000
  • CAPITALURIPROPRII TOTAL, DIN CARE:1392
  • CHELTUIELI TOTALE:-
  • CIFRA DE AFACERI:
  • CLIENTI SICONTURI ASIMILATE:-
  • CONTURI DE REGULARIZARE SI ASIMILATE TOTAL:-
  • CONTURI DE REGULARIZARE SI ASIMILATETOTAL:1187
  • DATORII TOTAL:846
  • DISPONIBILITATI BANESTI:27
  • FURNIZORIDEBITORI:-
  • INDICATORI DIN CONTULDE PROFIT SI PIERDERE:
  • INDICATORI DIN DATE INFORMATIVE:
  • INDICATORI DINBILANT:mii lei
  • NUMAR MEDIU DE SALARIATI:
  • PATRIMONIUL PUBLIC:-
  • PATRIMONIUL REGIEI:-
  • PIERDEREA BRUTA A EXERCITIULUI:-
  • PIERDEREA NETA A EXERCITIULUI:-
  • PRIME PENTRURAMBURSAREA OBLIGATIUNILOR:-
  • PROFITUL BRUT AL EXERCITIULUI:-
  • PROFITUL NET AL EXERCITIULUI:-
  • PROVIZIOANE PENTRU RISCURI SI CHELTUIELI:-
  • STOCURI(MATERIALE, PRODUCTIE IN CURS DE EXECUTIE, SEMIFABRICATE, PRODUSEFINITE, MARFURI ETC.):148
  • TIPUL DE ACTIVITATE, CONFORM CLASIFICARII CAEN:Productia,prelucrarea si conservarea carnii
  • TOTAL ACTIV DINCARE:2238
  • TOTAL PASIV DIN CARE:2238
  • VENITURI TOTALE:

  • An fiscal: 2001
  • ACTIVE CIRCULANTE TOTAL, DIN CARE:1051
  • ACTIVE IMOBILIZATE TOTAL:
  • ALTE CREANTE:876
  • CAPITAL SOCIAL SUBSCRIS SIVARSAT:1000
  • CAPITALURIPROPRII TOTAL, DIN CARE:1392
  • CHELTUIELI TOTALE:-
  • CIFRA DE AFACERI:
  • CLIENTI SICONTURI ASIMILATE:-
  • DATORII TOTAL:846
  • DISPONIBILITATI BANESTI:27
  • INDICATORI DIN CONTULDE PROFIT SI PIERDERE:
  • INDICATORI DIN DATE INFORMATIVE:
  • INDICATORI DINBILANT:mii lei
  • NUMAR MEDIU DE SALARIATI:-
  • PATRIMONIUL PUBLIC:-
  • PATRIMONIUL REGIEI:-
  • PIERDEREA BRUTA A EXERCITIULUI:-
  • PIERDEREA NETA A EXERCITIULUI:-
  • PROFITUL BRUT AL EXERCITIULUI:-
  • PROFITUL NET AL EXERCITIULUI:-
  • PROVIZIOANE PENTRU RISCURI SI CHELTUIELI:-
  • STOCURI(MATERIALE, PRODUCTIE IN CURS DE EXECUTIE, SEMIFABRICATE, PRODUSEFINITE, MARFURI ETC.):148
  • TIP SITUATII FINANCIARE DEPUSE:SIMPLIFICATE
  • TIPUL DE ACTIVITATE, CONFORM CLASIFICARII CAEN:Productia,prelucrarea si conservarea carnii
  • VENITURI TOTALE:-

  • An fiscal: 2002
  • ACTIVE CIRCULANTE TOTAL, DIN CARE:1051
  • ACTIVE IMOBILIZATE TOTAL:
  • ALTE CREANTE:NU ESTE CAZUL
  • CAPITAL SOCIAL SUBSCRIS SIVARSAT:1000
  • CAPITALURIPROPRII TOTAL, DIN CARE:1392
  • CHELTUIELI TOTALE:-
  • CIFRA DE AFACERI:
  • CLIENTI SICONTURI ASIMILATE:NU ESTE CAZUL
  • DATORII TOTAL:846
  • DISPONIBILITATI BANESTI:27
  • INDICATORI DIN CONTULDE PROFIT SI PIERDERE:
  • INDICATORI DIN DATE INFORMATIVE:
  • INDICATORI DINBILANT:mii lei
  • NUMAR MEDIU DE SALARIATI:
  • PATRIMONIUL PUBLIC:-
  • PATRIMONIUL REGIEI:-
  • PIERDEREA BRUTA A EXERCITIULUI:-
  • PIERDEREA NETA A EXERCITIULUI:-
  • PROFITUL BRUT AL EXERCITIULUI:-
  • PROFITUL NET AL EXERCITIULUI:-
  • PROVIZIOANE PENTRU RISCURI SI CHELTUIELI:-
  • STOCURI(MATERIALE, PRODUCTIE IN CURS DE EXECUTIE, SEMIFABRICATE, PRODUSEFINITE, MARFURI ETC.):148
  • TIP SITUATII FINANCIARE DEPUSE:MICROINTREPRINDERI
  • TIPUL DE ACTIVITATE, CONFORM CLASIFICARII CAEN:Productia prelucrarea si conservarea carnii (excl
  • VENITURI TOTALE:

Informaţii insolvenţă

Informaţii indisponibile în acest moment...

Copyright © 2010 - 2024. Toate drepturile rezervate · Surse de informaţii

^ Sus ^