Publicitate pe site-ul companii.ro

Intra in legatura cu noi pentru a primi o oferta personalizata de publicitate pe site-ul companii.ro pentru bannerul tau.


Termeni şi condiţii companii.ro

Termeni şi contiţii generale de utilizare al site-ului companii.ro

1. Acceptarea termenilor si conditiilor companii.ro
Prin accesarea site-ului companii.ro acceptati implicit termenii si conditiile descrise mai jos.

2. Informatii despre site

companii.ro este un portal web cu informatii structurate si analize de business expuse intr-o interfata web, o baza de date cu firme online, informatii care sunt preluate de la terti, parteneri si utilizatori ai site-ului companii.ro (Ministerul de Finante al Romaniei, Monitorul Oficial, Registrul Comertului si orice sursa publica de informatii despre firmele din Romania).

3. Proprietatea Intelectuala

Continutul site-ului companii.ro si bazele de date functionale ale site-ului sau cele accesibile prin intermediul acestuia, sunt proprietatea companii.ro. Acest drept este protejat prin legislatia romana in vigoare cu privire la dreptul de autor si drepturile conexe.

Continutul furnizat de utilizatori, prin intermediul facilitatii 'Adauga compania ta' devin proprietatea companii.ro in momentul postarii lor pe site. In cazul informatiilor si a continutului furnizat de terte parti, a utilizatorilor inregistrati sau a partenerilor pe site-ul companii.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul companii.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact@sudo.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor companii.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

4. Suspendarea accesului

companii.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Fraudarea sau incercarile de atac asupra sistemului vor duce in mod automat la blocarea accesului pe termen nelimitat la resursele site-ului companii.ro.

5. Modificari ale site-ului

companii.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, companii.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Partial continutul publicat pe companii.ro poate fi furnizat de terti, cu care, companii.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului companii.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terti. companii.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, companii.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

7. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul companii.ro.

Copyright © 2010 - 2024. Toate drepturile rezervate · Surse de informaţii

^ Sus ^